Cześć. Pragnę podszkolić swoje kwalifikacje związane z trenowaniem osób w fitness klubie. W branży pracuje już parę lat. Parę late temu odbyłem kurs instruktorki i mam uprawnienia trenera personalnego. Lecz od ostatniego szkolenia upłynęło już wiele czasu i spostrzegłem u siebie luki w wykształceniu. Kocham to co robię i pragnę to robić jeszcze lepiej. Tak, więc szukam dobrego kursu instruktorskiego, który jest prowadzony przez prawdziwych specjalistów. Czy możecie coś mi polecić?
podobne tematy:
Poszukuje dobrego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez odpowiedniego trenera
-
-
Poszukuje dobrego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez odpowiedniego trenera
Witaj, bardzo ciekawe szkolenia oferuje placówka ECS ze stolicy. Zatrudniają profesjonalną kadrę instruktorów, która odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej. Przykładowi szkoleniowcy, którzy prowadzą tam szkolenia instruktorskie
- ich nazwiska mówią same za siebie i są rozpoznawalne na arenie Polskiej. Tu masz link do ich strony internetowej: maskownica na grzejnik - na 100% znajdziesz coś dla siebie. Szkolenia prowadzą w każdym z większych miast. Oczywiście najwięcej znajdziesz ich w stolicy. Ja doradzam zapisać się grupy Roberta Piotrkowicza - sam zaliczyłem taki kurs instruktorki i jestem bardzo zadowolony.